Rich-Art

Voor advies in design en schilderwerkzaamheden bent u bij mij aan het juiste adres.
Tijdens de opleiding Specialist ben ik me meer gaan realiseren dat schilderwerk niet alleen bestaat uit het hanteren van een verfkwast en roller. Net zo belangrijk is het vooraf adviseren in design. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat is zoals u het zich heeft voorgesteld. Of dit nu gaat om schilderwerkzaamheden voor binnen- en buitenwerk, spuitwerk, glasvlies- of glasweefsel en ander behang plakken. Alle soorten wandafwerking zijn te bespreken.

 

 

Dit houdt in dat u ook voor muurschilderingen bij mij terecht kunt. Maar u kunt mij ook benaderen voor de kleinere klussen zoals het bijwerken van bijvoorbeeld een enkele wand, deur of kozijn.
Vanaf 1997 ben ik actief werkzaam en heb ervaring met schilderen bij bedrijven, winkels, horeca, overheidsdiensten, scholen, particulieren en VvE’s.
Ik kom vrijblijvend bij u langs voor een gratis offerte*. Mocht u besluiten met mij in zee te gaan, dan geef ik altijd garantie op mijn werk. Kortom, vraag vandaag nog een offerte aan, dat kan via email, telefoon of het contactformulier op deze site.
Rich-artworkz@gmail.com  of +31 6 52088387

*Offerte is vrijblijvend en kosteloos, echter worden er wel voorrijkosten berekend buiten regio………

Maak simpel je website Eigen site maken